Väriä ja yksityiskohtia kotona

Pidän paljon väreistä ja se näkyy myös vähän näissä blogini teksteissä silloin tällöin. Lapsena olin siinä luulossa, etten osannut piirtää, tai tehdä mitään muutakaan luovia juttuja käsilläni ja hitsi miten väärässä olinkaan. Pienellä ohjauksella olisin päässyt alkuun, vaan parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Mistä sitä tietää, vaikka olisin nuoruudessani valinnutkin jonkin enemmän luovan alan ammatikseni, jos en olisi ollut siinä luulossa, missä silloin olin?

Värisilmäni on hyvä, se on vuosien mittaan tullut selväksi, vaan sillä taidolla en hirmuisesti tee mitään, oikeastaan millään elämän osa-alueella. Taito, jota en pääse tai osaa hyödyntää kunnolla.

Värien lisäksi pidän hirmuisen paljon yksityiskohdista, ehkäpä myös kokonaisuuden kustannuksella? Kodissani on omaa silmää miellyttäviä pieniä yksityiskohtia ja niitä myös vaihtelen mielialan, kauden ja inspiraation mukaan.

Maalasin kukalle aluslautasen, jonka alkuperäinen väri soti omaan silmään jatkuvasti.

Luonnosta löytyy harvakseltaan jotakin, minkä tuon kotiin ilostuttamaan. Kävyt, erikoiset kivet ja joskus myös heinät pääsevät osaksi sisustusta. Kuvassa olevien käpyjen historia on vuosien mittainen. Joka syksy olen nuo laittanut esiin jotenkin johonkin.

Ihan itse tehty ylläoleva kuvakollaasi, lopputulos on mielestäni ok ensimmäiseksi kappaleeksi 🙂

2 kommenttia

  1. Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos blogistasi! Totta kai voit tuoda esiin luovuuttasi. Minäkin luulin lapsena saamani (taitamattoman) palautteen vuoksi, ettei minulla ole visuaalista lahjakkuutta, ja vieroksuin pitkään kaikkea kuvataiteen tekoon liittyvää. Olin kylläkin innokas taidenäyttelyissä kävijä. Aikuisena luovuuteni on pursunnut milloin milläkin tavalla. Koska en halua tuottaa maailmaan turhaa tavaraa, olen alkanut panostaa vaatteideni värisävy-yhdistelmiin, ja olenkin saanut siitä runsaasti hyvää palautetta. Kerrottakoon vielä, että työpaikalla käytämme firman työasua, joten asuvalintani tulevat esiin vain työmatkoilla.
    Mieti, mikä on sinulle sopiva tapa ilmaista luovuuttasi!

    1. Hyvää uutta vuotta sinulle myös ja kiitos kommentistasi. Luovuus eri muodoissaan tuo toivottavasti iloa muillekin, kuin tekijöilleen. Myös vaatteiden kautta voi ilmentää itseään ja luovuuttaan. Positiivinen palaute kannustaa ja antaa aihetta myös jatkaa omaa luovuuden ilmentymää.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *